Welkom bij Agora Yoga


Mijn naam is Suzanne Bindels en ik ben blij dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Jij bent namelijk ergens naar op zoek en wellicht kan ik iets voor jou betekenen.

Wil jij je meer kunnen ontspannen en werken aan een goede balans in jouw leven? Wil jij meer verbinden met jezelf en je ontwikkelen op een manier die bij jou past? Kijk dan zeker verder op deze website of kom meteen gratis kennismaken tijdens de groepslessen in Harderwijk!

Agora Yoga Easy-lates

Groepslessen

Wekelijkse groepslessen yoga en pilates in Harderwijk. Ontwikkel meer stabiliteit en flexibiliteit of kom tot rust. Kies wat bij jou past met een gratis kennismakingsavond.

Agora Yoga Yin Meditation

Coaching

Een effectieve combinatie van yoga, bewustwording, creativiteit en coaching brengen jou in verbinding met je authentieke zelf. Creëer meer rust en ruimte in je lijf, je hart, je hoofd en in je leven.

Agora Yoga Creaties

Creaties

Voor kinderen en volwassenen zijn er diverse creaties beschikbaar in de shop. Wil je iets op maat laten maken, bijvoorbeeld een malaketting met speciale edelstenen, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Agora Yoga Blogs

Blogs

Deze persoonlijke blogs gaan over jezelf zijn, voor jezelf zorgen, jezelf accepteren en meer. Lees meer over mijn visie op zelfzorg, welzijn en welbevinden in deze korte blogverhalen.

Agora Yoga Suzanne

Suzanne

Mijn missie is om mensen in verbinding te brengen met zichzelf, vanuit rust naar balans. Agora Yoga brengt yoga, creativiteit, coaching en bewustwording samen tot een effectief geheel.