Groepslessen en workshops

Wekelijkse groepslessen BasisBalans en Ontspanning, maandelijkse Nidra Yoga en meer in Harderwijk. Ontwikkel core-stabiliteit en flexibiliteit of kom tot rust en tot jezelf. Kies wat bij jou past met een gratis kennismakingsavond.

Individuele sessies

Jezelf dieper ontwikkelen op jouw persoonlijke manier kan bij Agora Yoga met individuele sessies. Een unieke combinatie van yoga, bewustwording, creativiteit en coaching brengen in verbinding met je authentieke zelf.

Vitaliteit voor bedrijven

Kies voor een gezonde organisatie en fitte werknemers met effectieve clinics voor bedrijven. Voorkom stress en verminder verzuim met Vitaal Vergaderen. Voor zorginstellingen is er een speciaal Zorg in Balans programma.

Video's voor thuis

Maak op een laagdrempelige manier kennis met Agora Yoga, gewoon vanuit je eigen huis. Toegankelijke video en audio zodat je zelf de effectiviteit kunt ervaren van yoga door middel van oefeningen en ademhalingstechnieken.

Agora Yoga Blogs

Yoga is zoveel meer dan alleen fysieke oefening, het is een alles omvattende lifestyle. Lees meer over bewustwording, zelfzorg, acceptatie en verandering in de Agora Yoga blogverhalen.

Suzanne Bindels

Mijn missie is om mensen in verbinding te brengen met zichzelf, vanuit rust naar balans. Agora Yoga staat voor deze verbinding en brengt yoga, creativiteit en bewustwording samen tot een effectief geheel.

Contact en aanmelden

Weet je nog niet zeker of yoga iets voor jou is, wil je eerst even kennismaken of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of meld je direct aan via het online reserveringssysteem.

Welkom bij Agora Yoga

Mijn naam is Suzanne Bindels en ik ben blij dat je even de tijd neemt om dit te lezen. Jij bent namelijk ergens naar op zoek en wellicht kan ik iets voor jou betekenen.

Wil jij je meer kunnen ontspannen en werken aan een goede balans in jouw leven? Wil jij meer verbinden met jezelf en je ontwikkelen op een manier die bij jou past? Kom dan gratis kennismaken tijdens de groepslessen in Harderwijk!

Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op via 06-82007800 of info@agorayoga.nl