Henriette

“Suzanne heeft een verrassende en afwisselende workshop gegevens tijdens onze teamtraining. Verschillende facetten zijn aan bod gekomen die ik later weer kon verbinden aan het werk als professional. Centraal stond luisteren naar signalen van je lichaam, ontspanning en verbinding. Belangrijke thema’s die het team verder brengen in haar ontwikkeling.“

Vitaal Vergaderen

Verbeter het welzijn van de werknemers en daarmee de vitaliteit van de gehele organisatie.

Meer dan 70% van de werknemers ervaart stress door werk. Dit veroorzaakt diverse fysieke en mentale klachten die kunnen leiden tot langdurig arbeidsverzuim. Kies voor gezond personeel met yoga en vitaliteit voor bedrijven. Uit onderzoek is gebleken dat een organisatie hiermee stress met 31% en daadwerkelijk verzuim met 27% kan verlagen.

Vitaal Vergaderen is een effectieve en toegankelijke clinic voor alle medewerkers. Clinics kunnen worden gekoppeld aan vergaderingen en andere teambijeenkomsten. Voor kantoormedewerkers zijn er speciale oefeningen voor in de bureaustoel. Yoga valt meestal onder de WKR-regeling voor onbelaste verstrekkingen, het is dus maar een kleine investering in ruil voor een gezond bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, mogelijkheden en een offerte.

Zorg in Balans

Werk jij in de gezondheidszorg? Zorg dan ook voor je eigen gezondheid!

Ruim 85% van de zorgmedewerkers krijgt te maken met rug-en schouderklachten. Om nog maar te zwijgen van stress-gerelateerde klachten die kunnen leiden tot arbeidsverzuim. Als zorgverlener is het extra belangrijk om goed voor jezelf te leren zorgen. Daarom heeft Agora Yoga het Zorg in Balans pakket. Deelnemers leren balans te vinden zodat ze fit en vitaal kunnen blijven zorgen.

Zorg in Balans is een pakket van diverse clinics in yoga en mindfulness afgestemd op medewerkers in de gezondheidszorg. Toegankelijke oefeningen om fysiek gezond te blijven afgewisseld met de nodige ontspanning en balans. Het is ook mogelijk via een online programma alle medewerkers te bereiken met effectieve oefeningen om vitaliteit te bevorderen.