Handgemaakte creaties voor kinderen en volwassenen

Producten persoonlijk gemaakt op aanvraag

Creatie Shop

Mala met edelsteenkralen

Unieke meditatieketting volgens eeuwenoude traditie geregen met 108 kralen en een guru-kraal. De kettingen zijn een mix van houten en edelsteenkralen, afgewerkt met een bijpassende kwast. Een mooi sieraad en bovendien bruikbaar om mantra’s mee te reciteren en focus te oefenen tijdens meditatie. Heb je een speciaal verzoek voor bepaalde kleuren of stenen, neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Lavendel oogkussens

Vanaf het eerste moment is iedereen er dol op, de oogkussens met rustgevende en heerlijk geurende lavendel. Jezelf even helemaal afsluiten van de buitenwereld, de ogen en alles wat daarachter gebeurd tot rust laten komen. Heerlijk voor tijdens de shavasana aan het eind van de yogales of gewoon thuis op de bank. In allerlei variaties van printjes en stoffen beschikbaar.

{

“…Kinderen pakken het kistje graag, het is uitnodigend en de zachte attributen voelen fijn aan. Het is een mooie manier om met gevoelens aan de slag te gaan, en door het speelse karakter geschikt voor speltherapie.”
– Lisette (speltherapeut over het Weerspel)

Het heen en weer bootje

Helaas is het vandaag de dag meer regel dan uitzondering dat kinderen al op jonge leeftijd een scheiding meemaken. Dit kan veel vragen, emoties, onzekerheden en zelfs angsten teweegbrengen bij het kind. De dagelijkse structuur verandert en vaak wordt er van de ene naar de andere ouder gereisd. Als negenjarige kwam ik hier zelf mee in aanraking en al snel noemde ik dit constante wisselen ‘het heen en weer bootje.’
Met dit boekje hoop ik kinderen in vergelijkbare situatie aan te spreken, hen te laten zien dat ze ervoor kunnen kiezen om het als een avontuur te zien in plaats van het als last te ervaren.

Het Weerspel

Het Weerspel© geeft kinderen inzicht in hun eigen emoties en leert ze deze ook te benoemen. Dit kan dus in groepsverband zijn, maar wanneer je het in een 1- op-1 setting toepast zit er nog veel meer verdieping in. Je kunt dan samen op zoek gaan naar wat er écht speelt. Schuilt er achter de boosheid misschien verdriet, of juist onzekerheid bij een kind? Door dit spelenderwijs inzichtelijk te maken kunnen de mooiste gesprekken en inzichten ontstaan. Dit verbindingsspel is op veel verschillende en creatieve manieren toe te passen. Ontdek hoe het jullie contact en verbinding kan versterken.