Over Suzanne en Agora Yoga

Vanuit rust naar balans en meer

Agora Yoga

coaching & creaties

Mijn missie is om mensen in verbinding met zichzelf te brengen, zodat ze invloed hebben op hun algehele welzijn. Wanneer je bewuster bent van de verbinding tussen lichaam en geest kun je meer balans en vitaliteit creëren. Op een rustige en persoonlijke manier bied ik ondersteuning om tot jezelf te komen en je te ontwikkelen.

“Agora is Grieks voor ‘plek van samenkomst’ en Yoga is Sanskriet voor ‘vereniging’. Het staat voor de samenkomst van yoga, meditatie, coaching en creativiteit, verpakt op een toegankelijke en effectieve manier. Een verrijkende zoektocht naar balans en vitaliteit waarin body, mind & soul bij elkaar komen en elkaar versterken.”

Suzanne Bindels

Na de opleiding maatschappelijke zorg deed ik een korte studie creatieve therapie. Daarna volgde ik de Hatha yogadocent-opleiding bij Yogapoint en diverse bijscholingen. Sinds 2014 geef ik onder andere yoga en workshops aan allerlei doelgroepen en leeftijden. In 2017 ontstond Agora Yoga vanuit de wens om anderen te stimuleren en te ondersteunen in het (her)vinden van zichzelf. De opleiding HBO Stress Coach is hierin een mooie aanvulling om mensen in deze bijzondere tijden nog diepgaander te kunnen begeleiden. Tussentijds schreef en illustreerde ik een voorleesboekje voor kinderen met gescheiden ouders, en het Weerspel als pedagogisch hulpmiddel om kinderen inzicht te geven in emoties en deze te benoemen. De samenkomst van deze aspecten (zorg, yoga, creativiteit, coaching) mengen zich tot een effectief en toegankelijk geheel onder de noemer Agora Yoga.

Agora Yoga Suzanne Bindels