Judith

“Suzanne heeft een warme en rustige uitstraling. In haar lessen creëert ze een vertrouwde sfeer waarin je mag ontdekken en ervaren.”

Agora Yoga

Agora is Grieks voor ‘plek van samenkomst’ en Yoga is Sanskriet voor ‘vereniging’. Het staat voor de samenkomst van yoga, mindfulness en creativiteit, verpakt op een toegankelijke en effectieve manier. Een verrijkende zoektocht naar balans en vitaliteit waarin body, mind & soul bij elkaar komen en elkaar versterken.

Suzanne Bindels

Mijn missie is om mensen in verbinding met zichzelf te brengen, zodat ze invloed hebben op hun algehele welzijn. Wanneer je bewuster bent van de verbinding tussen lichaam en geest kun je meer balans en vitaliteit creëren. Op een rustige en persoonlijke manier bied ik ondersteuning om tot jezelf te komen en je te ontwikkelen.

Na de opleiding maatschappelijke zorg deed ik een korte studie creatieve therapie. Daarna volgde ik de 200 uur Hatha yogadocent-opleiding bij Yogapoint. Ik blijf mezelf ontwikkelen door scholingen en trainingen in zowel de zorgsector als in yoga. Sinds 2014 geef ik onder andere yoga en workshops aan allerlei doelgroepen en leeftijden. In 2017 ontstond Agora Yoga vanuit de wens om anderen te stimuleren en te ondersteunen in het (her)vinden van
zichzelf.