(Re)treat yourself

verbinden met jezelf

en de natuur om ons heen

(Re)treat Yourself
Met een uniek en ontspannend yogaweekend!

Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september 2019 kun je (re)connecten met jezelf en met de natuur om je heen. Je overnacht in (één van de vier) authentieke yurts op een prachtige, bosrijke locatie in het Kniphorstbosch. Vanuit deze duurzame verblijfplaats wandel je zo het uitgestrekte bos in en kun je heerlijk tot rust komen. Je kunt genieten van gezonde, vegetarische maaltijden. Er zijn uitgebreide yoga, mindfulness en meditatie activiteiten en uiteraard tijd voor jezelf om lekker te relaxen. Kom helemaal tot jezelf, geniet van de rust en de natuur tijdens dit nazomerse yogaweekend in het Drentse bos.

Accommodatie

Back to nature
Op een afgelegen plek in natuurpark Aa en Hunze in Drenthe ligt een verscholen natuurparadijsje waar we het hele weekend exclusief met onze yogagroep verblijven. Op deze prachtige, duurzame locatie staan vier authentiek ingerichte Mongoolse yurts met maximaal vijf slaapplaatsen per yurt. Er zijn prima sanitaire voorzieningen, een paviljoenstent om gezamenlijk te eten, een knusse kampvuurplaats en een enorme ‘achtertuin!’

Duurzaam overnachten
Houd er rekening mee dat de slaapverblijven en voorzieningen gedeeld worden met andere deelnemers en dat er in de yurt geen elektra is. Op het terrein is wel een oplaad-mogelijkheid voor elektronica. De yurts kunnen indien nodig behaaglijk verwarmd worden door middel van houtkachels en sfeervol verlicht met kaarsen.
Op deze heerlijke locatie waan je je even écht weg van de hectiek van het alledaagse leven en kun je weer helemaal tot rust komen door te genieten van je omgeving.

Midden in de natuur keer je terug bij je basis.

kom helemaal tot rust

ver weg van alle hectiek

terug naar de natuur

Programma

It’s all about you!

Alle lessen zijn toegankelijk voor zowel ervaren als beginnende yogi’s.
Ruim zes uur vrij te volgen yoga en meditatie lessen, heerlijk wandelen en verblijven in een natuurlijke omgeving met vooral heel veel tijd en ruimte voor jezelf.

Mochten onverhoopt de weersomstandigheden tegenvallen, dan is er een speciaal programma vol met creatieve mindfulness.

Arrive at destination you

Vrijdagmiddag om 3 uur maken we kennis met elkaar en nemen we de tijd om echt te arriveren met een fijne yoga- en meditatieles. Na het eten kun je even lekker de tijd voor jezelf nemen. Installeer jezelf in één van de authentiek ingerichte yurts, verken het terrein en de prachtige omgeving en misschien sprokkel je alvast wat hout want vanavond komen we gezellig bij elkaar om te genieten van sfeervolle ontspanningsyoga bij het kampvuur.

15.00 aankomst en kennismaking

16.00 yoga / meditatie

17.00 getting settled

18.00 diner

19.00 free time / hout verzamelen

20.30 slowflow yoga bij kampvuur

Experience the natural you

Zaterdag beginnen we de dag met lichte stretches en meditatie. Na het ontbijt kun je meewandelen langs een historische route door het bos en vanaf de lunch tot aan het diner heb je de ruimte om dingen te doen waar je thuis nooit de tijd voor neemt. Lees een goed boek of schrijf er zelf één, reserveer een healing bij Miranda of doe mee met de zonnegroeten. De avond eindigt met een rustgevende slaapyoga sessie zodat je dromerig naar je yurt kunt zweven.

8.30 meditatie & stretching

10.00 ontbijt

10.30 historische boswandeling

12.30 lunch

13.30 free time (zonnegroeten / healing)

18.00 diner

19.00 free time / kampvuur

21.00 nidra yoga

Reconnect the true you

Zondagochtend kun je vanuit je bed zo weer naar je mat terugkeren voor een relaxte yinyogales. Na het ontbijt is er vrije tijd, mindful te besteden met creatieve oefeningen in de natuur. Na de lunch bereiden we ons voor op de reis terug naar de bewoonde wereld en genieten we nog even van een fijne slowflowyoga en meditatie. Om half 5 is het tijd om afscheid van elkaar te nemen en zoveel mogelijk van je nieuwe energie mee naar huis te nemen.

8.30 yinyoga

10.00 ontbijt

10.30 mindfulness & free time

12.00 lunch

13.00 free time

14.30 easyflow yoga / meditatie

16.00 afsluiting en uitchecken

Your guide on this journey?

Yogadocente Suzanne Bindels

Ik neem je tijdens dit weekend mee op reis naar jezelf. Op een rustige en persoonlijke manier begeleid ik de yoga en meditatie lessen, waarbij iedereen op geheel eigen wijze kan leren ontspannen. Samen gaan we op zoek naar verbinding.
Met onszelf en met de natuur om ons heen.

Kom samen met je vriendin, buurvrouw, (schoon)moeder of collega en ontvang ruim 20% duo-korting!
prijs: € 345,-
duo-prijs: €275,- pp

Bovenstaande prijs is inclusief:
btw, overnachtingen, een opgemaakt bed, toeristenbelasting, alle maaltijden, drinken en natuurlijk alle yoga-, mindfulness- en meditatielessen.

Extra bij te boeken: sjamanistische klank-en energiehealing € 60,-

Er is helaas maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Wees er dus snel bij en garandeer jezelf van een plek tijdens dit bijzondere en duurzame weekendretreat!